Komot Kos Quattro SL

5.345,00

Minimalistisch design voor een klassieke of moderne sfeer. Een mondgeblazen bol van opaalglas waarvan het gesatineerde oppervlak zacht van binnenuit wordt verlicht. Een filigraan textielsnoer dat bovenaan in de lamp loopt. En precies gedoseerd licht dat beneden tevoorschijn komt. De KOS mag niet meer zijn.

Je kunt niet zien wat er in deze lamp zit: de speciaal ontwikkelde LED-module lijkt verborgen te zitten. De mysterieuze hoogteverstelling is niet te zien.

Slimme bediening door middel van aanraking en gebaren is ook weggelegd voor de insider. En alleen wie het armatuur kantelt, zal blij zijn te ontdekken dat zelfs de kleurtemperatuur van de KOS eenvoudig kan worden geregeld.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bediening: Laat uw huis in een nieuw licht schijnen! Schakel aan en uit, dim en verander de lichtkleur met boterzachte gebarenbediening. Warm, gedempt kaarslicht of een heldere werksfeer, alles is uiterst eenvoudig en traploos regelbaar.

Opstelling: Zet de pendels precies waar u ze hebben wilt – horizontaal of verticaal. De gepatenteerde hoogteverstelling maakt het mogelijk. De KOS kan meer dan een meter in hoogte versteld worden en, indien gewenst, tot vier meter zijdelings op de rail.

LED: De lichtkleur heeft zowel een emotioneel als een biologisch effect in ons dagelijks leven. Verander traploos de lichtkleur van uw KOS van warm kaarslicht naar koel werklicht (2200-4200 Kelvin)

Afmetingen: Balk 150 cm. (Ook in 200cm verkrijgbaar.) 1 x glazen bol 21,5 cm 3 x glazen bol 14 cm.
Lichtbron: 4 x lichtbron, 3 x 12 Watt, 1 x 20 Watt, 3 x 1150 lumen, 1 x 2100 lumen.
Ophanging: rail systeem 150 cm of 200 cm. Ook beschikbaar voor 60 cm ronde ophanging en los op te hangen.
Kleuren: Balk: wit, zwart, nickel en goud. Ophang kabel: edelstaal, oranje, zwart en petrol.