Lichtadvies op maat bij Tabbers Lichtdesign in Nijmegen

Tabbers werd in 1968 opgericht door Louis Tabbers. Mario Janssen, sinds 1992 werkzaam bij Tabbers, nam de zaak in 2008 over. Tabbers Lichtdesign is in de loop de jaren uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten. Wij doen ons uiterste best om onze naam hoog te houden. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van onze klanten en daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Onze winkel in de binnenstad van Nijmegen trekt klanten uit letterlijk het hele land. Voorbeeldje: studenten die goed advies krijgen bij de aankoop van hun eerste lamp, zien we vaak later terug als ze (zelfs elders in Nederland) carrière maken en een huis kopen. Een groter compliment is nauwelijks denkbaar.

En of het nu gaat om de aanschaf van één enkele lamp of om het opstellen van een gedetailleerd lichtplan voor een woning of een kantoor: Tabbers verzorgt het allemaal voor u! We bezoeken onze klanten op locatie en stellen naar aanleiding van onze bevindingen een lichtplan op , waarbij de focus vanzelfsprekend ligt op de wensen van de klant.

Wij werken voor u met een team van vier vakkundige en enthousiaste lichtexperts, die zowel in de winkel als daarbuiten actief zijn. Daardoor kennen wij onze producten niet alleen uit de showroom, maar ook uit de praktijk. Kortom: we weten waar we het over hebben.

SHOWROOM

Onze showroom/winkel in hartje Nijmegen bestaat uit bijna 700 vierkante meter zeer gevarieerde verlichting. De winkel is volgens een splitlevel vloerverdeling opgebouwd. Hierdoor krijgt onze zaak een ruimtelijk gevoel en kan zij een prachtig overzicht van ons zeer gevarieerde lichtprogramma, waarvan alle bekende (top)merken en designers deel uitmaken.

EIGEN MONTAGE EN SERVICE DIENST

Bij Tabbers Lichtdesign gaan we veel verder dan alleen het zo goed mogelijk adviseren van onze klanten en het opstellen van volledig uitgewerkte lichtplannen. Onze deskundige montagedienst zorgt, indien gewenst, ook voor de montage en het aansluiten op locatie, zodat al uw nieuwe verlichting optimaal hangt en functioneert.

 

Team Tabbers Lichtdesign

De medewerkers van Tabbers Lichtdesign vormen een hecht team. Zonder overdrijving durven we te stellen dat we vakmanschap, plezier in ons werk en collegialiteit gemeen hebben. Gedreven en toch ingetogen helpen we u graag bij het maken van een passende keus uit ons zeer brede scala van mogelijkheden. Met passie. Voor puur licht.

Mario Janssen
Lichtadviseur en bedrijfsvoering

Mirjam Janssen
Administratie en verkoop

Pieter Adolfs
Lichtadviseur en technisch medewerker