Lichtadvies op maat bij Tabbers Lichtdesign in Nijmegen

Tabbers werd in 1968 opgericht door Louis Tabbers. Mario Janssen, sinds 1992 werkzaam bij Tabbers, nam de zaak in 2008 over. Tabbers Lichtdesign is in de loop de jaren uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten. Wij doen ons uiterste best om onze naam hoog te houden. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van onze klanten en daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Onze winkel in de binnenstad van Nijmegen trekt klanten uit letterlijk het hele land. Voorbeeldje: studenten die goed advies krijgen bij de aankoop van hun eerste lamp, zien we vaak later terug als ze (zelfs elders in Nederland) carrière maken en een huis kopen. Een groter compliment is nauwelijks denkbaar.

 

SHOWROOM

Onze showroom/winkel in hartje Nijmegen bestaat uit bijna 700 vierkante meter zeer gevarieerde verlichting. De winkel is volgens een splitlevel vloerverdeling opgebouwd. Hierdoor krijgt onze zaak een ruimtelijk gevoel en kan zij een prachtig overzicht van ons zeer gevarieerde lichtprogramma, waarvan alle bekende (top)merken en designers deel uitmaken.