LICHT MAAKT EEN RUIMTE LEVEND

Licht speelt tegenwoordig een zeer prominente rol in het interieur. Thuis én op kantoor. Geheel terecht! Lekker lezen, werken achter de computer, relaxen, een goed gesprek, een gezellig diner en noem maar op: licht is daarbij onmisbaar. Licht geeft sfeer en emotie aan een ruimte. Licht bepaalt of iemand zich op een plek happy voelt of niet.

Het grote probleem is dat zelfs één enkele lamp een inrichting volledig kan maken of breken. En vergeet vooral niet: smaken verschillen! Daarom is het van groot belang de juiste verlichting te kiezen. Die keuze is bepaald niet gemakkelijk, want de ontwikkelingen in lichtdesign en lichtbranche gaan razendsnel.

Maar de deskundige en ervaren medewerkers van Tabbers helpen u graag uit de brand met een uitgekiend lichtplan, dat beantwoordt aan alle normen en regelgeving. En dat vanzelfsprekend voorál overeenstemt met uw wensen. Zowel voor privé- als zakelijke interieurs.

EERST LUISTEREN

Een klant van Tabbers weet dat hij altijd serieus wordt genomen, dat er aandachtig naar hem wordt geluisterd. Of hij nu op zoek is naar een eenvoudig lampje of naar een compleet lichtplan, dat speelt voor ons geen rol. Een klant van Tabbers weet ook dat wij niet houden van eenheidsworst: ieder mens is immers anders, en elke ruimte is anders. Daarom wordt elk advies van ons naadloos toegesneden op iedere klant afzonderlijk in combinatie met ‘zijn ruimte’. Want licht is voelen. Licht is emotie. Licht is beleving. Uw lichtadviseur van Tabbers weet er alles van.

GOED INLEVEN

Voordat wij een lichtplan opstellen, willen wij ons graag inleven in de woon- of werksituatie van de klant. Wij komen daarom bij voorkeur bij u ter plekke poolshoogte nemen.

DOORDACHT ONTWERPEN

Zodra wij voldoende informatie hebben verzameld, wordt een tot in de kleinste details uitgewerkt lichtplan gemaakt (inclusief uiteraard dimmers en schakelsystemen). Daarna volgt een afspraak in onze winkel. Dan zullen wij onze ideeën aan u voorleggen, compleet met een offerte.

Goede raad voor degenen die bezig zijn met een (ver)bouwproject: het liefst kijken wij al mee in de ontwerpfase. Zo kunnen bijvoorbeeld de locaties van de lichtpunten en de bouwtechnische gevolgen meteen worden bepaald. Deze pro-actieve aanpak voorkomt (kostbare) problemen in een later stadium.

TOPKWALITEIT

Licht kent vele varianten: accentlicht, uitstralend licht, indirect licht, leeslicht, sfeerlicht. Enfin, te veel om op te noemen. Eén lamp kan zelfs meerdere soorten verlichting geven. De lichtadviseurs van Tabbers proberen altijd met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk effect te bereiken. Onze filosofie is: licht leeft in een ruimte, en mensen leven met licht in diézelfde ruimte. Wij zullen er daarom alles aan doen om die twee aspecten met elkaar in volkomen harmonie te brengen. Bijvoorbeeld met kleurfilters, waarmee je diverse kleurniveaus kunt creëren: romantische rood licht voor de slaapkamer, of het koel blauw voor een werkruimte. Met kleur in het licht breng je een ruimte tot leven. De mogelijkheden zijn legio. Zoals gezegd: licht is emotie.

DUURZAAMHEID

In verlichting speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol. Zo is er tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van led-verlichting. Deze lichtbronnen worden alsmaar mooier en beter, net als de armaturen. De specialisten van Tabbers kunnen u daar desgewenst alles over vertellen. Trouwens ook over de Arbo-eisen die gesteld worden aan verlichting in werkruimtes. Inclusief de praktische, energiezuinige en comfort-aspecten van deze speciale soort verlichting.