Baltensweiler vloerlamp Irio S aluminium

2.039,00 1.631,00

De IRIO vloerlamp is niet alleen heel mooi, maar ook praktisch. Hij kan eenvoudig worden versteld: de drie armatuurkoppen kunnen met behulp van de magnetische contacten (geen gereedschap nodig) naar elke plek langs de as worden verplaatst, maar ook worden gedraaid of gekanteld. Afhankelijk van de ruimte en het gebruik kan de lamp dus op verschillende manieren worden ingezet.
Een extra lens biedt de mogelijkheid om de lichtbundel te concentreren, wat perfect is wanneer de lamp als leeslamp wordt gebruikt. De twee knoppen op de verbindingsstang maken het gemakkelijk om de lamp vanaf de bank te bedienen. Zowel het indirecte licht (met twee koppen) als het directe leeslicht (met één kop) kunnen afzonderlijk worden ingeschakeld of gedimd. Tijdens het dimmen past de lichtkleur zich automatisch aan: van puur wit op volle helderheid, tot een gedempt, warm kaarslicht.
Er is een aan- en uitschakelaar geïntegreerd in de voet. zodat de lamp geen standby vermogen gebruikt als hij uit staat. Er is ook ruimte voor een kleine kabelhaspel, zodat u de kabel op de gewenste lengte kunt afrollen en vastzetten.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Lichtkleur: 1800 – 2850K
Nominaal vermogen: 62W
Inclusief: dimmer dim to warm
Snoer: zwart – snoer is om de voetplaat te wikkelen
Afmetingen: ⌀ 23 x 187,5 cm
Uitvoering: aluminium