Artemide Pirce Sospensione Led White

1.385,00

Ontwerper van de Artemide Pirce LED Hanglamp Giuseppe Maurizio Scutella heeft zijn design gebaseerd op een appelschil.
De kap van de Artemide Pirce Sospensione LED hanglamp heeft een diepte van 97 centimeter en is 94 centimeter breed. Het armatuur is 28 centimeter hoog en heeft een snoerlengte van 180 centimeter. De beschikbare kleuren zijn wit, goud en zwart.
De LED module onderin het armatuur heeft een lichtopbrengst vergelijkbaar met een 200 watt halogeenlamp. Het armatuur is dimbaar. Echter, houdt er hierbij rekening mee dat er een druk-puls dimmer geïnstalleerd dient te worden, wat kan betekenen dat er extra draden getrokken dienen te worden.
Doordat de lichtbron onderin het armatuur is geplaatst geeft de lichtbundel een extra dimensie aan de Artemide Pirce. De schaduwen die ontstaan resulteren in een bijzonder effect op de verschillende ringen. De indirecte verlichting van het armatuur wordt via het plafond de ruimte in verspreid.

Categorie:

Beschrijving

Materiaal: aluminium in de kleuren wit, zwart en goud.
Afmeting: plafondplaat Ø 30 cm, diepte. 94 cm x breed. 97 cm x hoogte. 28 cm
Lichtbron: 44wat led 2882 lumen 2700 en 3000 Kelvin
Dimbaar: met een puls schakelaar, dit is een schakelaar die terug veert als je hem los laat, de lamp moet hierdoor wel met 3 installatie draden worden aangesloten, een bruine, blauwe en een zwarte draad.