Nieuws

Tabbers Lichtdesign Nijmegen Lichtadvies updated their cover photo.

Altijd leuk als klanten enthousiast zijn over de gekochte armaturen en spontaan een foto sturen!
Veel licht plezier fam. van Driel!

Een etalage met de mooiste Deense klassiekers van #louispoulsen kom kijken in de winkel of ontdek ze op.
http://tabberslichtdesign.nl/?post_type=product&s=louis+poulsen

Er is het nodige aan de hand in halogeenland.
Tijdens het journaal van afgelopen maandag is er een item geweest dat alle halogeen lampen verdwijnen per september 2018.
Dit is een verkorte versie van een pers bericht dat is uitgegeven door Milieucentraal Nederland, echter daar staat alleen in dat de gloeilamp vorm (peer) in het halogeen gaat verdwijnen. Onderstaande artikel is van de website van Milieucentraal, hierin staat dat de 12 volt versies en de G9 en R7S nog blijven, dus ook na september 2018 kunnen wij onze klanten helpen met deze lichtbronnen.

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/apparaten-en-verlichting/energiezuinig-verlichten-kies-led/gloeilamp-en-halogeenlamp-bijna-uitgedoofd/

Vandaag een rail systeem van de firma #bruck geplaatst in een vide, de klant wou graag de kunstobjecten uit lichten.

Wij krijgen regelmatig vragen hoe de Halogeenlamp van de Occhio serie vervangen moet worden. Soms komen klanten met een zak vol onderdelen in de winkel. Terwijl het zo gemakkelijk gaat en men heeft zeker geen gereedschap nodig om de lamp te vervangen.

Het staat goed in de handleiding maar die wordt niet altijd gelezen. (wat een bekend verschijnsel is vooral onder mannen 🙂 ) Vandaar onderstaande film van Occhio om dit nog eens duidelijk te laten zien.

Woensdag 1 augustus zijn wij telefonisch en via de mail niet of slecht te bereiken, dit door werkzaamheden.
Donderdag zijn wij weer normaal bereikbaar.

DE WINKEL IS WEL GEOPEND !